Reiki Healing

Reiki Healing

Jeg tilbyder Reiki healing hos dig, i Tisvilde og fjernhealing. Det er Reiki healing i henhold til Usui Shiki Ryoho’s originale metode. Jeg er uddannet af reikimester Myanne Louisa Luxn.

Reiki healing er brugen af universel energi til naturlig healing.
Jeg tilbyder et forløb på 4 gange à 45 minutter, da healingen har størst effekt ved fortløbende behandlinger. Jeg behandler disse 4 gange med max 5 dages mellemrum. Der er ikke noget særligt, du skal foretage dig under healingen, men du må gerne sidde ned og ikke køre bil, da du kan blive lidt sløv. Du kan også opleve en forøgelse af dine smerter/udfordringer, men dette fortager sig i løbet af healingen. Vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg starter healingen, så du er forberedt, – hver gang. Jeg har muligvis kommentarer til healingen, men ikke altid.
Jeg tilbyder også en enkelt behandling, der kan skabe ro og ekstra energi i kroppen, men for en længere effekt, anbefaler jeg det korte forløb.

En fjernehealingbehandling koster 400 kroner

Et forløb med 4 fjernhealingbehandlinger koster 1500,- kroner. Hvis du ønsker at forlænge forløbet koster hver time 300,- kroner.

For en healing i Tisvilde 700,- kroner og hos dig 800,- kroner.

Et forløb med 4 healinger koster 2500,- og hos dig 2800,- kroner.