Events

Workshops

 

Jeg afholder forskellige workshops i weekenderne. Vi starter altid ud med yoga, – det kan være hatha&yin, hvor timen starter med hatha, langsomme siddende og stående bevægelser, fokus på åndedræt, styrke og balance. Timen glider så ind i yin, hvor strækkene bliver længere og mere intense. Timerne rundes af med en kort afspænding eller meditation. Derefter er der lidt at spise og drikke. Workshoppen varer i 3 timer. Der vil altid allerhøjest være 7 deltagere. Du skal ikke medbringe udstyr, bare løst tøj og måske en trøje og et par sokker. Det koster 400,- kr at deltage i de 3 timer. Alternativt kan du nøjes med at deltage i yogaen den første 1 1/2 time pris: 250,- kr. Kom gerne 5-10 min. før timen begynder, så alle er klar til tiden. 

Workshoppen kan også være 90 min. yoga og meditation med efterfølgende oplæg om Ayurveda og hvordan små ændringer i hverdagen kan støtte dig til større energi og overskud i hverdagen, – mentalt såvel som fysisk.

Ayurvedisk workshop

KOMMENDE AYURVEDISKE WORKSHOPS: lørdag d. 2/3, 23/3, 13/4

Få indblik i hvad Ayurveda er og hvordan det kan gavne dig. Bliv testet og hør nærmere om de forskellige livsenergier. 

10-11.30: Dagen starter med 1 1/2-times morgenyoga og meditation.

11.30-13.30: Pause, let frokost, hvor jeg fortæller om hvad Ayurveda er og om de forskellige konstitutioner og du får konkrete værktøjer i form af rutiner og kost til at balancere din dosha. Du vil få tilsendt en doshatest, som du skal udfylde, inden du kommer. 

Pris: 400,- kr. Beløbet kan ikke refunderes, men pladsen kan overdrages til en anden.  Du tilmelder dig på sms 27575476 el. mail: mityoga@outlook.dk. Jeg sender straks en accept af tilmeldingen, hvis der er plads og du bedes betale indenfor 8 timer på mobilepay: 648513. Ved betaling sikres pladsen ellers bliver den tilbudt en anden. Der er kun 7 pladser ialt.

Billedforhåndsvisning