Events

Workshops


Jeg afholder forskellige workshops i weekenderne. Vi starter altid ud med yoga, – det kan være hatha&yin, hvor timen starter med hatha, langsomme siddende og stående bevægelser, fokus på åndedræt, styrke og balance. Timen glider så ind i yin, hvor strækkene bliver længere og mere intense. Timerne rundes af med en kort afspænding. Derefter er der lidt at spise og drikke. Workshoppen varer i 3 timer. Der vil altid allerhøjest være 7 deltagere. Du skal ikke medbringe udstyr, bare løst tøj og måske en trøje og et par sokker. Det koster 400,- kr at deltage i de 3 timer. Alternativt kan du nøjes med at deltage i yogaen den første 1 1/2 time pris: 250,- kr. Kom gerne 5-10 min. før timen begynder, så alle er klar til tiden. 

Workshoppen kan også være 75 min. yoga og efterfølgende oplæg om Ayurveda og hvordan små ændringer i hverdagen kan støtte dig til større energi og overskud i hverdagen, – mentalt såvel som fysisk

Ayurvedisk retreat

KOMMENDE AYURVEDISKE RETREATS: lørdag d. 28. oktober og søndag d. 19. november. 

En hel dag med Ayurveda. 

9.30-11: Dagen starter med 1 1/2-times morgenyoga og afspænding.

11.-14: Vegetarisk brunch, hvor jeg fortæller om hvad Ayurveda er og om de forskellige konstitutioner og du får konkrete værktøjer i form af rutiner og kost til at balancere din dosha. Du vil få tilsendt en doshatest, som du skal udfylde inden du kommer, så vi kan tale ud fra den også. Der vil være en kort pause, ca 20 min. hvor du kan komme ud i haven eller gå en kort tur i naturen. 

Kl 14-15.15: yin yoga og meditation. 

15.30-16: te og sødt

Pris: 850,- kr for hele dagen. Beløbet kan ikke refunderes, men pladsen kan overdrages til en anden.  Du tilmelder dig på sms 27575476 el. mail: mityoga@outlook.dk.Jeg sender straks en accept af tilmeldingen, hvis der er plads og du bedes betale indenfor 8 timer på mobilepay:648513. Ved betaling sikres pladsen. Der er kun 7 pladser ialt.