Om Mig

Bente Lykke

Jeg har flere forskellige uddannelser bag mig, men her giver det vist mest mening at fortælle, at jeg har arbejdet med yoga de sidste 10 år, uddannet Ayurvedisk sundheds og livstilskonsulent, fitnessinstruktør, yogainstruktør, yogalærer og Reikihealer.

Jeg underviser yoga i mit lille studie ved min bolig i Tisvilde, hvor jeg har hold flere gange om ugen. Derudover underviser jeg i kommuner, virksomheder og kan også bookes til private sessioner, hjemme hos dig eller hos mig i Tisvilde. Indimellem har jeg retreats og workshops, med forskellige temaer og fokusområder.

Jeg er netop blevet uddannet Ayurvedisk sundheds- og -livsstilskonsulent, med et nordisk tvist. Jeg har taget uddannelsen hos Maria Juhl, der er kendt for bogen “Lev mere, kæmp mindre” og den seneste “Ayurveda, – Følg naturens rytme”, som i den grad har inspireret mig til at leve mere i harmoni med mig selv og egne værdier og dermed også give det videre til andre, uden det betyder en livstilsændring af dimentioner. Små justeringer ifb med kost, aktivitet og meditation kan ændre meget på at du mærker en forskel i din krop og sind.  Ayurveda er et indisk, holistisk sundhedssystem, der integrerer krop og sind med naturen. Der er fokus på at styrke kroppens naturlige modstandskraft mod sygdom og blive sundere, gladere og i balance indeni, såvel som udenpå. Uddannelsen har mange aspekter, men da dette er baseret på livet i Indien, har Maria og hendes samarbejdspartner Kristine Swalethorp, fokuseret på at gøre Ayurveda brugbart i vores nordiske og kulturelt anderledes konstellation. Jeg afholder retreats og workshops om Ayurveda ind i mellem, så kontakt mig, hvis du også kunne tænke dig at blive klogere på dig selv og hvordan du kan skabe mere ro og overskud i din hverdag med små ændringer af vaner og måske kost. Du kan også booke en privattime, hvor vi gennemgår dig, set med Ayurvedaens øjne, og du kan blive klogere på din livsenergi og få hjælp og værktøjer til et bedre jeg. 

Udover yoga, så er jeg også uddannet reikihealer. Jeg påbegyndte min Reikirejse i august 2019 og færdiguddannet Reiki 2 healer i november 2020. Jeg er stadig på vej og bliver mere og mere bevidst om mine evner, – de evner som alle kan benytte sig af, hvis de giver sig tiden.

 
Mit yogastudie ligger i haven på Stenbrobakken, hvor jeg underviser flere gange om ugen. Der kan kun være 7 på holdene indenfor, så der er god tid til alle. Jeg har stor fokus på deltagernes behov og "dagsform" og tilpasser timerne hver gang. Om sommeren kan vi være på terrassen og komme lidt tættere på naturen.

Tisvildeleje