Information

Pris

Holdtimer
En holdtime på Stenbrobakken i Tisvilde koster 140,- kr. for 75 minutter.
Du kan købe et klippekort til holdtimer, der koster 1250,- kroner for 10 gange. Dit kort er gyldigt i et år og kan deles med hvem du ønsker.  
Betaling kan ske via bankkonto: 8114 8756325, Nykredit bank. – eller via mobilepay 648513

 
Privatundervisning
Hvis du har brug for privatundervisning hos mig koster en time 400,- kroner. Hvis jeg skal komme til dig, er der et tillæg til transport.  
 
Events
Jeg kommer også gerne ud til events eller måske en hyggedag for venner eller veninder, – skriv eller ring og vi finder en løsning til netop dit arrangement. 
 
Firmaer
Jeg underviser i firmaer, hvor jeg kommer ud og vi har en times yoga i et mødelokale eller måske udenfor, hvis vejret og forholdene tillader det. Skriv eller ring og vi kan finde et tidspunkt og en dag, der passer til jeres virksomhed. 
 
Ayurvedisk samtale. 
Til en ayurvedisk samtale, kommer du tættere på din personlige livsenergi, – din dosha og du får hjælp til at få nogle gode rutiner ift. daglig rytme og kost. Du vil gå herfra med konkrete værktøjer, du kan bruge direkte i din hverdag.  En ayurvedisk samtale varer ca 2 timer og koster 700,- kroner. Hvis du ønsker en times yoga i forbindelse hermed, så er det 350,- kr ekstra. 
 
Retreats 
Retreats med forskellige temaer, men altid med 2 gange yoga og meditation og vegetarisk, økologisk brunch, starter kl 9.30-16 og koster 750,- kroner for hele dagen. 
Workshops med to timers yoga af forskellig art og en let vegetarisk, økologisk frokost koster 350,- kroner og varer generelt fra 10-13.