Information

Pris

Holdtimer
En holdtime på Stenbrobakken i Tisvilde koster 140,- kr. for 75 minutter.
Du kan købe et klippekort til holdtimer, der koster 1250,- kroner for 10 gange. Dit kort er gyldigt i et år og kan deles med hvem du ønsker.  
Betaling kan ske via bankkonto: 8114 8756325, Nykredit bank. 

Du sender en besked til mig om deltagelse på hold og betaler umiddelbart derefter for at sikre dig pladsen. Du kan afmelde op til 4 timer inden timen begynder. 

 
Privatundervisning
Hvis du har brug for privatundervisning hos mig koster en time 700,- kroner. Hvis jeg skal komme til dig, er der et tillæg til transport. En privattime er en time med fokus på dig og dine udfordringer. Du introduceres til yoga og får inspiration til at opleve mere balance i hverdagen. 
Det er også muligt at booke en time til dig og dine veninder, venner eller familie alene. Vi kan være hos mig i mit studie eller jeg kan komme til jer. 
Hvis jeg skal til dig/jer, tager jeg udstyr og måtter med, hvis det er nødvendigt. 
Events
Jeg kommer også gerne ud til events eller måske en hyggedag for venner eller veninder, skriv eller ring og vi finder en løsning til netop dit arrangement. 
 
Firmaer
Jeg underviser i firmaer, hvor jeg kommer ud og vi har en times yoga i et mødelokale eller måske udenfor, hvis vejret og forholdene tillader det. Skriv eller ring og vi kan finde et tidspunkt og en dag, der passer til jeres virksomhed. 
 
Ayurvedisk samtale. 
Til en ayurvedisk samtale, kommer du tættere på din personlige livsenergi, – din dosha og du får hjælp til at få nogle gode rutiner ift. daglig rytme og kost. Du vil gå herfra med konkrete værktøjer, du kan bruge direkte i din hverdag.  En ayurvedisk samtale varer ca 2 timer og koster 850,- kroner. Hvis du ønsker en times yoga i forbindelse hermed, koster det 350,- kr ekstra. 
 
Retreats 
Retreats med forskellige temaer, men altid med 2 gange yoga og meditation og vegetarisk, økologisk brunch, starter kl 9.30-16 og koster 850,- kroner for hele dagen. 
Workshops med to timers yoga af forskellig art og en let vegetarisk, økologisk frokost koster 400,- kroner og varer generelt fra 10-13.  Du kan også booke en miniretreat til dig selv og evt dem du ønsker. 
 
Healing: 
Når jeg healer lægger jeg hænderne forskellige steder på din krop. Jeg skifter med 5 minutters intervaller. Hvis jeg fornemmer, der er et ekstra behov et sted, tager jeg en position mere med. En helkropshealing koster 750,-kr og tager ca 1 time. Når jeg er færdig, kan det være jeg har fornemmet noget undervejs, som jeg deler med dig. Du skal sætte 1 time og 15 minutter af til healingen, have afslappet tøj på og måske en trøje. Du vil opleve større ro i kroppen og mindre stress.