Om Mig

Bente Lykke

Jeg har flere forskellige uddannelser, men her giver det vist mest mening at fortælle, at jeg har arbejdet med yoga de sidste 10 år, uddannet fitnessinstruktør, yogainstruktør og yogalærer.

Jeg underviser yoga i min bolig i Tisvilde, hvor jeg har hold flere gange om ugen. Derudover underviser jeg i kommuner, virksomheder og kan også bookes til private sessioner, hjemme hos dig eller hos mig i Tisvilde. Indimellem har jeg retreats og workshops, med forskellige temaer og fokusområder.

Jeg er desuden næsten færdig med at uddanne mig til Ayurvedisk livsstilskonsulent, med et nordisk tvist. Jeg tager uddannelsen hos Maria Juhl på Aya House, hvor fokus er på mental og kropslig balance gennem yoga, meditation og ernæring. Ayurveda er et indisk, holistisk sundhedssystem, der integrerer krop og sind med naturen. Der er fokus på at styrke kroppens naturlige modstandskraft mod sygdom og blive sundere, gladere og i balance indeni, såvel som udenpå. Uddannelsen har mange aspekter, men da dette er baseret på livet i Indien, har Maria og andre med hende, fokuseret på at gøre Ayurveda brugbart i vores nordiske og kulturelt anderledes konstellation. Jeg afholder retreats og workshops om Ayurveda ind i mellem, så kontakt mig, hvis du også kunne tænke dig at blive klogere på dig selv og hvordan du kan skabe mere ro og overskud i din hverdag med små ændringer af vaner og måske kost. Du kan også booke en privattime, hvor vi gennemgår dig, set med Ayurvedaens øjne, og du kan blive klogere på din livsenergi.

Udover yoga, så er jeg også uddannet reikihealer. Jeg påbegyndte min Reikirejse i august 2019 og færdiguddannet reikihealer i november 2020. Jeg er stadig på vej og bliver mere og mere bevidst om mine evner, – de evner som alle kan benytte sig af, hvis de giver sig tiden.

 
Jeg har snart et dejligt anneks klar i haven til vores yogatimer. Indtil da, vil der være timer på terrassen eller i stuen på Stenbrobakken.

Tilvildeleje